Catering

eenvoudig tot luxe

Ontdek de culinaire verrassingen van EVNTZ Leeuwarden!

Of je nu een zakelijke meeting, een bruiloft of een ander bijzonder event organiseert, bij ons ben je verzekerd van maatwerk catering die altijd vers en smaakvol is! Geniet van heerlijke, vers gezette koffie, thee en fruitwater, samen met verrukkelijke cakejes. Voor zakelijke meetings bieden we een scala aan lunches, van eenvoudig tot luxe, zodat er voor ieder wat wils is.

Liever een borrel? Probeer onze populaire arrangementen met een mix van klassieke bites, borrelplanken en luxe bittergarnituren. Zin in een uitgebreid dinerbuffet? We serveren smaakvolle gerechten, inclusief vegan/vegetarische opties en volledig afgestemd op dieetwensen en allergieën.

Of het nu gaat om een diner of een casual get-together, wij zorgen ervoor dat onze catering perfect aansluit bij jouw event.

Proef de passie in elke bite
met onze catering!

Heerlijke Verse Lunches

Voor zakelijke bijeenkomsten verzorgen we frisse, op maat gemaakte lunches in het Café. Of je nu kiest voor een eenvoudige lunch of een luxe variant, wij zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op de wensen en voorkeuren van onze gasten.

Lekker Borrelen!

Onze borrelarrangementen en dagafsluiters zijn altijd een hit bij de gasten! Van klassieke zoutjes en knabbels tot gezonde borrelplanken en gemengde bittergarnituren – we hebben voor ieder wat lekkers. 

Dinerbuffetten

Maak je evenement compleet met onze heerlijke dinerbuffetten! Alles is mogelijk in overleg, en we bieden natuurlijk ook smakelijke opties voor vegetariërs en houden rekening met allergieën en dieetwensen.

Vragen of een offerte nodig?

Meer informatie over onze catering opties? Neem contact met ons op via welkom@evntz.nl